Almende homepage
Wesenthorst nieuws
Bereikbaarheid bij calamiteiten

In verband met de vakantie zijn wij gesloten. In het geval van een calamiteit kunt u ons bereiken via 06-46303563. Bij geen gehoor verzoeken wij u op dit nummer een bericht achter te laten via voice mail of whatsapp. U wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld. Voor overige zaken zijn wij weer vanaf 17 augustus telefonisch bereikbaar via 0315-630000.

  
Vakantie!! De boeken zijn ingeleverd, de rapporten zijn opgehaald, de tas mag opgeborgen worden en de vakantie kan beginnen!!!
De leerlingen worden op dinsdag 23 augustus volgens onderstaand schema weer op school verwacht.. 
  
Diploma-uitreikingen Op dinsdag 5 juli en woensdag 6 juli zijn de diploma's aan de geslaagde examenkandidaten uitgereikt.
Na een welkomstwoord door de kernteamleiders werden de leerlingen toegesproken door locatiedirecteur mevr. Vrenken. Ook werden ze gefeliciteerd door een afgevaardigde van de oudervereniging. Samen met de mentoren werd er  aan de hand van foto's en filmpjes teruggekeken naar de afgelopen jaren. Dit werd afgewisseld met een muzikaal optreden  van Lieze Hendriksen en Demi Berendsen. Na afloop kon men nagenieten van een buffet met heerlijke alcoholvrije drankjes die door de afdeling HBR waren bereid.
Bekijk de foto's en het filmpje in het fotoalbum/filmalbum
  
Geslaagd 2e tijdvak De directie en medewerkers feliciteren de kandidaten die voor het tweede tijdvak geslaagd zijn.
Daarmee komen we weer op mooie percentages:
Mavo 97%, Kader 98%, Basis 98%...
  
Laatste schoolweken De proefwerkweek is nu begonnen en we wensen iedereen veel succes!
Na de proefwerkweek is er een alternatief programma met allerlei afsluitende activiteiten.
Klik door naar het programma...

Bekijk de foto's in het fotoalbum   + de filmpjes onder 'Films - Actueel'
  
Kennismakingsmiddag Donderdag 23 juni waren de nieuwe brugklassers al een middag op school om kennis te maken met hun nieuwe klasgenoten en hun mentor.
Na een welkomstwoordje in de aula door mevr. Vrenken en een introductiespel dat gewonnen werd door Charlotte uit 1B ging de kennismaking in de lokalen verder.
Ook aan de vakken werd al een beetje geproefd dmv korte introductielesjes.
We wensen alle brugklassers veel succes!
  
Laatste les Wil Roersch Maandag 20 juni werden de laatste lessen van dit schooljaar gegeven. Voor Wil Roersch was het echt zijn laatste les omdat hij met ingang van het nieuwe schooljaar na 38 jaren op de Wesenthorst gaat genieten van zijn welverdiende pensioen. Wil werd tijdens zijn laatste les verrast met een bezoek van zijn vrouw Marja. Mevrouw Vrencken bood hem namens de directie een bos bloemen aan en sprak een dankwoord uit voor zijn jarenlange inzet voor onze school. Samen met de leerlingen werd het een gezellige afsluiting van zijn schoolloopbaan. Uiteraard met taart, koffie, thee en frisdrank.   
Geslaagd De directie en medewerkers feliciteren de kandidaten die voor het eerste tijdvak geslaagd zijn:
 4 Mavo
        

          4 Kader     
         

      4 Basis  
  
SPOT


15 juni - 3e editie SPOT! Talentshow
Aula Wesenthorst
BE THERE!


Bekijk de foto's in het fotoalbum!
  
Oude mobieltjes Oude mobieltjes kunnen worden ingeleverd bij de conciërge. Voor iedere ingezamelde telefoon krijgt de stichting ‘Opkikker’ een vaste vergoeding. Het geld wordt gebruikt voor een ‘Opkikkerdag’ voor gezinnen, waarvan één van de kinderen wegens een langdurige ziekte onder behandeling is in een ziekenhuis. Klik door naar meer informatie over Stichting ‘Opkikker’.   
nieuwsarchief

 

Info overstap voortgezet onderwijs:
 
 
 
   
 

Mediatheek catalogus raadplegen